top of page

Prosincový horoskop

Zdravím všechny čtenáře, pomaličku nám bude končit listopad a tím pádem i začínat prosinec, na který bychom se všichni měli pořádně připravit a očekávat neočekávané. Pro některé je toto pochmurné období jistě vysilující, smutné a hlavně chladné... Ale nezapomeňte věřit v lepší zítřky!

Snad vám v tom pomůžou následující předpovědi na měsíc prosinec podle znamení zvěrokruhu.

Nezapomeňte prosím tyto předpovědi nebrat velmi vážně - sám člověk je svého osudu strůjcem.


Beran

Prosinec se pro vás stane měsícem lásky. A to ve všech ohledech. Jelikož se ve vás probudí romantická duše, budete chtít dopřát sobě i svému partnerovi spoustu něhy.

Avšak můžete se potýkat s výraznými bolestmi hlavy, či dokonce migrénami. Nechte své myšlenky plynout a uvolněte se.

Nebudete mít dostatek sil na zvládání všech pracovních povinností. To se však záhy změní a dokončíte vše, co jste měli dokončit.

Budete nervózní z vánočních nákupů, ale hlavně ze setkání s příbuznými, se kterými si nemáte co říct. Určitě byste se jim neměli vyhýbat, spíše naopak. Díky postavení Jupiteru budete schopni hravě přejít všechny nepříjemné narážky a na své okolí navíc udělat dojem.


Býk

V tomto období si uděláte pořádek ve svých pocitech a dostanete se do harmonie. Díky tomu se vám podaří vyřešit vztahové záležitosti, které jste již delší dobu odkládali.

Poslední měsíc v roce už budete brát naprosto bezstarostně. Nebudete se svým blízkým bát projevit svoje city na plno, a to vám přidá na vnitřní rovnováze. S radostí obnovíte všechny ochladlé vztahy a budete se rádi setkávat s nejbližšími. K novým příchozím do rodinného kruhu ale budete skeptičtí a nebudete mít potřebu se s nimi vůbec bavit.


Blíženci

V prosinci chvilku neposedíte. Venuše v pozici kozoroha vás nabije láskou a energií.

V tomto období se vám také bude dařit šířit radost všem okolo, a proto vás všichni rádi navštíví a budou s vámi chtít trávit čas. Myslete ale také trošku na sebe a dopřejte si klid a odpočinek.

Budete se snažit navázat na to, co jste dělali v minulosti, zpočátku se vám to bude i dařit. Pak si dejte pozor na chyby, abyste to celé nemuseli předělávat, přineslo by vám to pocity beznaděje a možná i deprese.


Rak

Prosinec ve vás probudí spoustu emocí. V tomto období budete velmi citliví, někdy až přecitlivělí.

Poslední měsíc v roce s vámi citově zamává. Vaše potřeba mít kolem sebe přátele a rodinné příslušníky bude větší, a i vy sami budete starostlivější.

Začnete bojovat s partnerem, který je chladný a zachovává si odstup. Dá vám pocit ztrát a vy začnete žárlit. Koncem měsíce se vám podaří navázat na minulost a začnete jednat. Konečně do toho skočíte a uděláte změny, které přinesou nové začátky.


Lev

Prosinec se pro vás ponese v duchu vánoční pohody.

Bude na vás působit Saturn ve vodnáři a vy budete své jednání zakládat na rodině.

Výborně vám to půjde s dětmi.

V první polovině měsíce se vyhýbejte fyzické námaze a dlouhému pobytu venku, protože budete náchylní na onemocnění plic.

Máte na práci určitou závislost, což vás může ničit. Pokuste se najít i čas na odpočinek nebo rodinu. Jedná se hodně o vaši impulzivnost, která je zbytečná.

Ve vztahu způsobíte partnerovi pocity deprese a beznaděje, protože nebude vědět, co s vámi, což ho bude limitovat. Nijak zvlášť se neprojeví, ale vy pocítíte, že vše není tak, jak by mělo být.


Panna

Konečně budete mít čas na nějakou poklidnou kreativní aktivitu, jako je například malování nebo hra na hudební nástroj, kde se budete moci vyjádřit a vypnout.

V tomto období budete spíše introvertnější, proto se nehrňte do větších akcí, ať se nedostanete zbytečně do stresové situace, jelikož v takových situacích budete mít sklony jednat velmi afektovaně.

Začátkem měsíce zažijete v práci nějaké hádky. Máte k práci majetnické pocity, a tak si některé věci nenecháte líbit a můžete začít o svoji práci i bojovat. Pozor na zbytečné otálení.

Partner vám nabídne akce a možnosti, jak zlepšit váš vztah, a stane se to tak rychle, že vás to překvapí.


Váhy

Bude vás naplňovat to, že můžete někomu udělat radost, proto se budete přímo vyžívat v nakupování vánočních dárků a přípravách na svátky. V tomto období na vás možná čeká nějaké překvapení, tak mějte oči otevřené a buďte tomu naklonění.

Možná se objeví mírné obavy z možných hádek. Ty ale hravě zaženete svým diplomatickým přístupem.

Budete hodně pracovat už na začátku měsíce a vlastně i v celém jeho průběhu. Zvládnete však bojovat sami se sebou a s láskou k vašemu partnerovi. Není lepší mu to sdělit a ulevit si?

V práci vás čekají přesuny nebo nějaké stěhování, možná budete řešit nový projekt a s ním vás čekají i nové změny.


Štír

Na začátku prosince se nezastavíte a vaše nezkrotná energie vám nedá spát. V tomto měsíci byste ale měli všechno pustit za hlavu a zaměřit se pouze na příjemné chvilky strávené se svou rodinou.

Na jednu stranu vám nebude chybět motivace a na druhou však kvůli přehnané potřebě dosáhnout svého za každou cenu můžete být netolerantní a vypočítaví.

V partnerství byste si také měli dát pozor na své chování. Můžete projevovat majetnické sklony a požadovat po partnerovi přehnanou oddanost.

Práce se pro vás stane spíš dovolenou než těžkým úkolem plných překážek. Doslova se do ní zamilujete, a to i ke konci měsíce.


Střelec

V tomto období byste se měli vyhnout stresu, jelikož budete náchylní na bolesti hlavy a blokace krční páteře.

Začátkem prosince vás čekají nové začátky a také hodně komunikace v partnerství, která je pro váš vztah hodně důležitá. Prožíváte partnerskou závislost, která vám však nese pocit pohody a štěstí.

Přestože rádi pomůžete s přípravami, rodinná setkání pro vás jednoduše nebudou to pravé ořechové.

Budete akční už od počátku měsíce a bude se vám dařit. Hojnost práce vás však nemine a nebudete vůbec odpočívat. Snažte se najít kompromis mezi prací a odpočinkem, nebo vás to položí.

Na začátku měsíce přijde nový příjem nebo získáte větší obnos peněz. Budete stabilní a na konci měsíce se opět něco objeví.


Kozoroh

Zatoužíte po setkání s celou svou rodinou i přáteli.

Probudí se ve vás také rodičovské pudy, proto pokud máte děti, věnujte se jim, jak jen budete moct.

Dokonce toto období je ideálním časem na překonání sami sebe, tak se nebojte zkusit něco nového, z čeho jste měli strach a respekt.

Pracovní nabídky se vám jen pohrnou a začnete se rozmýšlet mezi třemi projekty.

Pokud jste nezadaní, tak můžete někoho úžasného potkat nebo se někdo, na koho si delší dobu myslíte, ozve a může z toho nakonec vzniknout vztah.

Celkově na sebe budete tento měsíc velice pyšní, protože veškeré své povinnosti zvládnete bravurně a svým nejbližším budete obrovskou oporou.


Vodnář

V prosinci si budete užívat klidu a pohody, avšak můžete mít sklony ke konfliktům.

V tomto období nedělejte významná rozhodnutí, stres by vám neudělal dobře.

Patříte mezi nespoutaná a impulzivní znamení, proto vás opakující se tradice a „povinné“ rodinné sešlosti obtěžují a svoji odmítavost dáte patřičně najevo, což může zhoršit vaše vztahy s rodinou.

V první polovině měsíce budete kvůli působení Měsíce náchylnější na zranění a záněty v oblasti dolních končetin.

Začnete přemýšlet, zda váš vztah nemá prvky nějaké iluze nebo nereálných rozměrů. Začátkem měsíce totiž budete mít dojem, že to není pravdivé, a ten dojem se ukáže jako správný.

V práci něco zbytečně impulzivně ukončíte, protože necítíte žádný posun a práce vám už nic nepřináší. Pak přijde velká radost, přímo láska k práci, a budete hodně pracovat, možná se i někam přesouvat.


Ryby

Využijte toho, že budete mít čistou hlavu a srovnejte si své životní priority.

V tomto období budete radši trávit čas sami, jelikož budete mít tendenci přebírat negativní energii a problémy jiných na sebe. Snažte se proto udržet si odstup a zaměřte se sami na sebe.

Zimní prázdniny budou pro ryby výbornou příležitostí pro tvoření plánů do příštího roku.

Zamyslete se v prosinci také nad vašimi vztahy a pečlivě je zanalyzujte. Je možné, že mezi svým okolím najdete někoho, kdo na vás má spíše negativní vliv a energii vám bere.




3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page