top of page

Lednový horoskop

Zdravím milé čtenáře, doufám, že se vám splnilo vše dobré, co se týče předpovědi na měsíc prosinec a že všechno zlé byla pouze chybná předpověď. Musím přiznat, že když se teď zpětně podívám na svůj článek, tak se většina předpovědi k mému znamení opravdu splnila. Bohužel i to zlé.

Doufám, že tomu tak není jen u mě a že mají moje předpovědi opravdu správný výklad.

Zajímalo by mě, jak to bude s předpovědí na leden. Budeme muset měsíc vyčkat.

Avšak momentálně máme vánoční prázdniny a Vánoce, takže se bude čekat snáze. Když už je řeč o Vánocích, tak vám všem přeji veselé a krásné Vánoce, doufám, že si je užijete v dobré náladě ''s bližními svými''. Nyní vás už nechám si prostudovat svoji předpověď.

Beran

Během tohoto měsíce zapomeňte na obavy z toho, co si o vás myslí ostatní. Žijete hlavně pro sebe a musíte se více zabývat sebou a ne radikálními názory ostatních.

Pokud se pasujete se skutečně komplikovanou otázkou, bylo by dobré požádat o radu profesionála v daném oboru.

Koncem měsíce pocítíte intenzivní pocity smutku a soucitu. Zde je velký prostor na to, aby jste otevřeli srdce dobru a pomohli lidem, kteří to potřebují.

Pod vlivem Marsu vám bude partner oporou a v tomto měsíci je na místě absolutní upřímnost vůči němu.

Začněte se více zajímat o kuchyni a o stravování.

Do práce dáváte v poslední době větší výkon, než v předchozím období. Dávejte si však pozor, aby jste toto pracovní tempo zvládli a udrželi.


Býk

Začátkem měsíce si dávejte pozor na rozpory v názorech, které prezentujete před vašimi blízkými.

Praktikujte během měsíce více cvičení vaší sebekontroly.

Pokud se už déle cítíte osaměle, i přesto, že jste ve vztahu, neobávejte se tohoto krátkého období. Brzy se vše změní k lepšímu. Chce to však i vaši iniciativu a více zájmu o vašeho partnera. Pokud jste bez partnera, je čas přestat se zabývat svým smutkem a osamělostí. Ten o koho máte zájem chce u sebe energického člověka a proto musíte zaujmout vaší neutuchající energií.

Během tohoto měsíce se musíte zaměřit na zdravé stravování. Uvědomte si, že maso není nezbytnou každodenní součástí stravy.

Dávejte si v práci pozor na nepřející lidi a pokud máte dobrý nápad, raději ho nikomu neříkejte. Nerozebírejte také vaše soukromé věci mezi všemi vašimi kolegy.


Blíženci

Obnovte si ztracené pouta se svou rodinou a věnujte se více lásce ve vaší rodině. Pouta, které zanedbáváte, by vám mohli častěji rozjasnit den a právě proto je třeba, aby jste posílily rodinné vztahy.

Neodsuzujte lidi jen kvůli jejich chybám a nedostatkům. Snažte se v tomto měsíci najít v každém to dobré. Přátelství je věc, kterou by jste si měli vážit. Pamatujte, že jestli svého přítele zradíte, nikdy vám to neodpustí.

Víte, jak najít ztracenou energii? Úplně postačí, když začnete s jemným fyzickým cvičením a spojíte to s ranními procházkami.

Tento měsíc je skvělý na oživení vašich koníčků, na které by jste už téměř zapomněli.

Pokud máte své představy o tom, kam by se měl váš profesní život pohnout, zkuste se na to zaměřit. Nikdo vám nestojí v cestě k tomu, aby jste všem ukázali, co ve vás je. Pokud máte pocit, že vám lidé kolem váš úspěch nepřejí, máte pravděpodobně pravdu.


Rak

V tomto měsíci si pamatujte, že pokud budete mít rádi sami sebe, i ostatní lidé vás budou vnímat jinak. Uvědomte si své silné stránky, a popracujte na vašem pozitivním myšlení.

Věnujte se přemýšlení o tom, co vás vnitřně trápí, ale také o tom, co vás dělá šťastnými. Najdete tak v sobě více odpovědí, než by jste čekali.

Dávejte si pozor na milostné trojúhelníky, které by znamenaly jen vaši nejistotu a krach vašeho vztahu. Pokud jste nezadaný a někdo vyžaduje vaši pozornost, zkuste popřemýšlet nad pozváním na kávu, nebo nad společným drinkem. Možná zjistíte, že je zajímavější, než jste si mysleli.

V průběhu tohoto měsíce se vyhněte nedorozumění s přáteli. Nezasahujte moc do jejich rozhodnutí a života.

Tento měsíc nevynechejte důležité léky, které užíváte.

Ranní procházky nastartují nejen vaši pozitivní energii, ale pomohou vám překonat i nespavost a zhoršené stravování.

Změňte svůj pohled na práci a pokud jste opravdu znechucený zkuste pouvažovat o změně.

Je čas zdokonalit se v jazycích a začít se učit něco nového, co se vám bude postupem času nesmírně hodit.


Lev

V tomto měsíci se vyvarujte výčitkám vůči partnerovi. Zkuste ho spíše podpořit v tom, co dělá a buďte mu oporou.

Pokud stále hledáte toho pravého, zkuste se přihlásit na nějaký zajímavý kurz, kde potkáte nové lidi.

Pokud se budete k rodině chovat tak, jak si zaslouží, budete odměněni krásným vztahem s vašimi blízkými. Zásluhy ostatních však posuzujte nestranně, protože vaše osobní konflikty ovlivňují vaše střízlivé vnímání ostatních.

Někdo z vašich přátel k vám není tak upřímný, jak by jste si zasloužili. Jestli víte, o koho se jedná, v tomto měsíci si to s ním konečně vyříkejte.

Během prvních dnů měsíce si vaše zdraví může vyžadovat pomoc odborníka. Nevyhýbejte se více potřebné prohlídce u lékaře a dopřejte si odbornou péči.

Pokud nebudete začátkem měsíce řešit vaše zdravotní potíže, tak se koncem měsíce mohou objevit nečekané komplikace.

V práci nespěchejte a raději se zaměřte na kvalitu odvedené práce.


Panna

V tomto měsíci vás polechtá jazyk. Dávejte si však pozor na slova, která vyřknete proti lidem ve vašem okolí. Uštěpačné poznámky na adresu jiných by se vám nemusely vyplatit.

Udělejte si pořádek ve svých emocích a přestaňte konečně řešit minulost.

Hádky s partnerem nejsou až tak tragické, jak to vidíte vy. Věnujte se partnerovi více a snažte se porozumět jeho potřebám.

Nezadané potěší v nejbližším období krátký, ale vzrušující flirt s někým, kdo na vás bude působit doslova magneticky.

V tomto měsíci nebudete mít čas na vaše přátele, avšak bylo by vhodné, kdyby jste si občas alespoň zavolali.

V tomto měsíci se v zdraví nemusíte velmi obávat. Opatrnost se ale vyžaduje při bolestech páteře, které mohou značit i jiná onemocnění.

Nejchytřejší v tomto měsíci bude, pokud se vyhnete podepisování jakýchkoliv důležitých dokumentů.

Odpoledne si najděte častěji čas na krátký spánek.


Váhy

První týden tohoto měsíce se soustřeďte hlavně na to, aby jste si splnili všechny povinnosti, které na vás čekají. Nezapomínejte však také na své potřeby a zkuste spojit užitečné i s příjemným.

Během posledních dnů tohoto měsíce se na vás zavěsí štěstí a tak máte možnost i trochu zariskovat ve svých rozhodnutích. Zvažte, co by vás bavilo a udělejte to.

Je čas otestovat své limity a být v lásce experimentální.

Pokud jste nezadaný a zapletete se do milostného trojúhelníku, čekají vás jedině chvíle plné slz.

Vztah se zadaným člověkem si rychle vyhoďte z hlavy.

Skutečných přátel si tento měsíc važte. Nepouštějte se do zbytečného posuzování jejich života.

Vaše tělo si tento měsíc potřebuje odpočinout tak, jako ještě nikdy. Musíte načerpat dostatek energie na to, aby jste zvládli vše, co vás v tomto měsíci čeká.

Nezapomínejte na důležitý pitný režim.

Můžete zatoužit po kariérním růstu. V tomto období však jistě cítíte, že není čas na velké změny. Zvažte proto, jak si zpříjemnit pracovní prostředí, aby jste se v pracovním životě cítili lépe.


Štír

Leden bude měsícem, kdy budete plní motivace a sebevědomí a nic vás nerozhází.

Vaše psychická stabilita bude klíčem k úspěchu jak v práci, tak ve vašem osobním životě. Budete totiž hned v několika oblastech života čelit důležitým rozhodnutím, což bude vyžadovat racionální přístup a hlavně rozvážnost.

V tomto období však budete pociťovat únavu, tak to respektujte a patřičně odpočívejte, mohlo by to totiž vyústit v nějaký závažnější zdravotní problém.

Buďte hlavně sami sebou, nepřebírejte vzorce chování druhých a nenechte se strhnout vlnou předsevzetí a životních změn.

Co se týče zdraví, první půlka ledna nebude příliš nakloněna močovému ústrojí a pohlavním orgánům.


Střelec

Vnímejte více to, co vám chce říci někdo z vašich blízkých. Někteří lidé kolem vás jsou tu proto, aby vám v těžkých chvílích podali pomocnou ruku, aby vám byly k dispozici když potřebujete radu. Rovněž by jste se měli zachovat i vy!

Nezatěžujte se tím, co bylo, nebo co mohlo být. Soustřeďte se na svého partnera, na přítomnost a na vaši společnou budoucnost.

Pokud jste bez partnera zkuste pouvažovat s kým strávíte letošní dovolenou. Možná by bylo skvělé vyrazit na dovolenou s přáteli. Poznáte tam někoho skutečně vtipného a zajímavého.

Pokud neumíte během večerních hodin uklidnit svou mysl, a máte tak problémy s usínáním, zkuste meditační cvičení, které naučí vaši psychiku rychle se zbavit problémů a rychleji se soustředit na potřebný spánek.

Dbejte na kvalitu odvedené práce a vyhněte se nedbalosti.

Dávejte si pozor na pomluvy ze strany kolegů, kteří vám váš úspěch nepřejí.


Kozoroh

Venuše ve vašem životě v tomto měsíci odhalí schopnost milovat, cítit a hýbat se snadněji přes překážky života. Zvýrazní se vaše kvality osobnosti a mnoha vlastnostmi v očích vašich blízkých, překonáte i ostatní lidi. Bude se vám dařit vše, do čeho se skutečně opřete.

Venuše z vás může udělat i nedůvěřivé lidi, a proto si dávejte pozor na přehnané reakce k okolí, aby jste zbytečně nevyvolali hádku, která by byla vnímaná pouze jako vaše slabost.

V první polovině tohoto měsíce se nebude dít nic neobvyklého. Měli by jste se však více věnovat své rodině, která už déle cítí nedostatek kontaktu s vámi. V druhé polovině měsíce si najděte čas na sebe.

V tomto měsíci budete mít silnou tělesnou schránku. Pokud se objeví problémy s páteří, zvažte změnu životosprávy. Páteř vás může potrápit hlavně v druhé polovině měsíce.

V tomto měsíci můžete očekávat zvýšený zájem o vaši práci ze strany někoho, s kým jste dosud nespolupracovali. Někdo hledá nové posily do týmu a možná by jste měli pouvažovat o přesunu svých schopností v rámci firmy, v níž působíte.


Vodnář

Čeká na vás pestrý, pozitivní, tvořivý měsíc. Náročný bude pouze z hlediska dokončení si úkolů, které na vás už nějaký ten čas čekají. Pozitivní změna přijde poté, co si splníte své povinnosti. Vyhněte se však zbytečnému plýtvání vaší energie.

V tomto měsíci vám partner bude vyčítat, že mu nedůvěřujete tak, jak on vám. Přestaňte ho zbytečně podezřívat z věcí, které existují jen ve vaší hlavě.

Pokud hledáte toho pravého, nepromeškejte svou příležitost zabojovat o někoho, kdo si vaši pozornost opravdu zaslouží. Nezaměřujte však vaši energii pouze na fyzickou přitažlivost nebo potěšení pro oko.

Během tohoto měsíce se vyhýbejte jakémukoliv rizikovému zážitku. Hvězdy vám v tomto měsíci nadělily větší možnost úrazu než jindy. Dávejte si proto pozor i během procházky v lese či v parku.

Pokud se v tomto měsíci rozhodnete pro změnu, určitě se do toho pusťte.

Pokud se vám toho nahromadilo skutečně hodně, nechte přemýšlení o změně zaměstnání na později.


Ryby

Horoskop na tento měsíc důrazně doporučuje, aby jste nezapomněli na své závazky a vše platili včas a vyhýbali se novému zadlužování. Mnohem klidnější období vás čeká v druhé polovině měsíce, kdy budete moci více času trávit se svou rodinou a v kruhu vašich milovaných.

V tomto měsíci se více povídejte se svým partnerem o směrování vašeho vztahu.

Nezadaní mají možnost poznat osobu, která jim na krátkou chvíli rozzáří jejich svět. Krásné vyzařování této osoby ozvláštnit váš svět, protože si uvědomíte, jak negativní jste dosud vnímali vaše okolí. Není však dobré pokud tuto osobu necháte odejít z vašeho života.

V tomto měsíci si chraňte své skutečné přátele.

Během prvních dnů měsíce si vaše zdraví může vyžadovat pomoc, či názor odborníka. Nevyhýbejte se více potřebné prohlídce u lékaře a dopřejte si odbornou péči.

3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page