top of page

Březnový horoskop

Ať už to čtete kdykoliv, všem čtenářům přeji krásný den. Momentálně se nacházíme v nedobrém období. Dějí se věci, které by si nepřál snad nikdo z nás, proto se musíme snažit zůstat pozitivní. Doufám, že se vám vyplní všechny pozitivní, níže napsané předpovědi na měsíc březen.

Co se týče mého předešlého článku, zpětně jsem se podívala na mou předpověď a musím říct, že je to až děsivě přesné shrnutí mého měsíce. Přísahám, že si tady nevymýšlím, upřímně, jsem také docela skeptická k výkladům z internetu, a tím více mě překvapuje, že zatím se mi všechny výklady plní.

Přeji vám všem příjemné čtení a neztrácejte na pozitivitě.


Beran

Nyní budete bojovat hlavně sami se sebou. Ve vztazích máte pocit, že se vám nedaří, ale je nutné změnit přístup k partnerovi. Ovládá vás vztek, což samozřejmě u protějšku vyvolá spíše antipatie. Vše se ale zlepší už v první třetině března.

V práci na sebe kladete velké množství povinností a slibujete, co nemůžete splnit, takže se dostáváte do zbytečného stresu.

Věnujte se více sportu.

Rádi trávíte čas s přáteli, se kterými si rozumíte. Tato setkání vám přinesou energii, kterou potřebujete, abyste se dali dohromady.

Pokud vás bolí bederní páteř, zamyslete se, zda na sebe nekladete příliš velké nároky. Tato bolest může znamenat stres nebo nevyváženost mezi prací a odpočinkem.


Býk

V pracovní oblasti opomíjíte důležité věci, do kterých se vám nechce. Přezíráním ničemu nepomůžete, naopak si zkomplikujete život. Rozdělte si úkoly a postupně je dotáhněte do konce.

V lásce se vám nebude tak docela dařit - zjistíte, že protějšek to s vámi nemyslí až tak vážně. Raději z tohoto vztahu odejděte zavčasu.

Pozor na různé smlouvy, můžete se dostat do potíží. Poraďte se s odborníkem. Finanční krizí netrpíte, ale to se může změnit, pokud budete bez rozmyslu nakupovat zbytečnosti, které nepotřebujete.

Připadá vám, že je v rodině vše zalité sluncem, ale vaši nejbližší začnou mít výhrady, pokud se budete moc plést do jejich záležitostí. Nechte je, ať si věci řeší po svém, a nedávejte nevyžádané rady.

Trpíte-li nadváhou, začněte s tím něco dělat. Za chvíli by se totiž mohly ozvat i vaše klouby a záda. Upravte si svůj jídelníček a začněte se více hýbat.


Blíženci

V zaměstnání se vám hromadí úkoly a vy nevíte, co dřív. Naštěstí máte skvělé kolegy, kteří vás v tom nenechají a pomohou vám, což ocení nadřízený, který je rád, že si umíte navzájem pomoci a všechno dokonale funguje.

Rádi se seznamujete s novými lidmi, jste zábavní a okolí se s vámi nenudí. To vám vynese příležitost k zamilování, naštěstí to bude oboustranné a vztah se bude prohlubovat. Musíte na tom ale pracovat.

Zapracujete na zkrášlení svého domova, koupíte maličkosti, které zútulní váš prostor. Pozvete si přátele, o které se skvěle postaráte a budou se s vámi cítit báječně. Pozor na neshody s příbuznými.

Možná pociťujete bolest v kloubech, měli byste proto navštívit lékaře, aby se vyloučilo něco závažného. Pokud ale trpíte nadváhou, příčina by mohla být v ní. Ale tady záleží na vás, jak kila shodíte.


Rak

S protějškem můžete řešit problémy, které se týkají vašeho vztahu. Máte pocit, že na vás nemá čas a myšlenkami je jinde, i když je s vámi. Je to jenom jeho pracovním vytížením, přesto si to uvědomí a začne se vám více věnovat. Partner si možná myslí, že jenom jeho názory jsou ty jediné správné. Navíc se příliš neangažuje citově a vás to trápí. V polovině měsíce ale přehodnotí své počínání a věnuje vám své srdce i pozornost.

Emočně jste tak trochu nevyrovnaní. Rozčilujete se kvůli malichernostem a rodině už dochází trpělivost. Budete se muset zklidnit a pracovat na své duševní rovnováze. Potom se uklidní i vaše vztahy.

V zaměstnání toho také nemáte málo, úkolů, které se musí odevzdat, je spousta a vás tlačí čas. Přehodnoťte si priority a nenechávejte všechno na poslední chvíli.

Máte zhoršené zažívání a může vás často bolet žaludek. Tento problém nejspíš souvisí s vašimi emocemi. Buď je v sobě dusíte, nebo naopak často vybuchnete. Pracujte na sobě, zklidněte se a meditujte.


Lev

V partnerství se objevují problémy. Nejste úplně spokojení a váš protějšek se s vámi cítí nesvobodný a utlačovaný, což vede k dalším hádkám. Možná máte tendenci z tohoto vztahu odejít, ale nedělejte neuvážená rozhodnutí. Pořád ještě máte šanci všechno urovnat.

Ani zaměstnání se neobejde bez mráčků. Nadřízený není spokojený ani s vaší prací ani s vaším chováním. Zamyslete se, jak to dát do pořádku.

Rádi něco doma předěláváte a jste nadšeni, když vás za to rodina pochválí. Jenže momentálně nejedete na stejné vlně, takže se dočkáte kritiky. Asi by to chtělo se na větších úpravách předem domluvit.

Pokud vás trápí problémy se srdcem, na nic nečekejte a vyhledejte lékařskou pomoc. Přitom se vyhněte stresu, hádkám a emočním výkyvům. To všechno srdce oslabuje. Nezanedbávejte pohyb ani odpočinek.


Panna

Nezadaným bude vesmír přát a potkají skvělého člověka, který je bude výborně doplňovat. Zadaní na tom budou hůř, protože si najednou přestanou se svojí polovičkou rozumět. Vzduch se musí pročistit.

Umíte nakupovat, a pokud něco potřebujete, dokážete to sehnat za nejnižší ceny. Navíc se vám na bazarech vyplatí smlouvání. Pozor jen na úřední a bankovní jednání, tam by mohl vzniknout menší problém.

V zaměstnání nejste spokojeni se svojí prací, nápady docházejí a nemůžete se pohnout z místa. Vše se ale v dobré obrátí, ještě není konec měsíce.

Rádi si věci do detailu naplánujete, ale ne vždy vyjdou tak, jak si představujete. Doma jste na všechno sami, rodina vám s ničím moc nepomůže.

Záněty sliznic mohou někdy potrápit. Zejména, pokud se to týká očí. Objednejte se na prohlídku k očnímu lékaři. Pokud máte oči vysušené nebo podrážděné, kupte si sprej, který vaše sliznice zvlhčí.


Váhy

V milostných vztazích spokojeni nejste, vadí vám, že vám protějšek nevyjadřuje své city. To se ale brzy změní, z partnerovy strany dojde k pochopení, nebo brzy potkáte lásku novou, možná i osudovou.

V zaměstnání to už tak skvělé nebude, práce vás nebaví a šéf vám jde na nervy. Pak se ale chopíte svých příležitostí a všechno vyřešíte k absolutní spokojenosti. Přinese vám to nejen zvýšení platu, ale také náročnější a hlavně zajímavější úkoly.

Utrácíte zcela bez rozmyslu, a potom vám chybí finanční rezervy. Naštěstí jste pochopili, že tudy cesta nevede a uděláte tomu přítrž. Začnete kupovat zboží, které opravdu potřebujete, a tím ušetříte.

Doma sklízíte kritiku a připadá vám, že podle rodiny neuděláte nic dobře. Sice vás to mrzí a štve, ale nakonec to hodíte za hlavu a uděláte si věci po svém. Navíc vám přestanou vadit menší šarvátky.

Potíže s koleny mohou mít různé příčiny. Nezatěžujte je během, ale zkuste rychlejší chůzi. Také pozor na nadváhu, trpí tím kolena i ostatní klouby.


Štír

Jak zamilování přišlo, tak také brzy odejde. Váš protějšek je nestálý a náladový a vy se rozhodnete vztah s ním ukončit. Potom se do žádného vážného vztahu nepohrnete a začnete se věnovat sami sobě.

Finančně si zatím stojíte docela dobře, tak dbejte, aby to tak zůstalo a snažte se peníze ušetřit.

V zaměstnání si dejte pozor na nedostatek trpělivosti a nehádejte se s nadřízeným, krutě by se vám to vymstilo. Možná vám totiž brzy nabídne povýšení, nebo přechod na mnohem zajímavější pozici.

Máte dobré přátele, se kterými trávíte rádi čas. Problém ovšem nastane, když se jim budete věnovat více než rodině. Samozřejmě to vašim blízkým začne brzy vadit a mohou mezi vámi vzniknout hádky.

Momentálně překypujete energií a i vaše fyzická kondice je výborná. Hlavně neusněte na vavřínech a duševní i fyzické zdraví si pěstujte.


Střelec

Zavítáte do společnosti, kde se to volnými protějšky jen hemží. Z vás vyzařuje sebedůvěra a dobrá nálada. O milostná vyznání nebudete mít nouzi. Stačí natáhnout ruku a vybrat si to správné pro vás.

Máte před sebou velké finanční příležitosti. Může to být nová práce, přivýdělek nebo výhra. Také můžete naplno využít svého obchodního ducha. V každém případě se vaše finanční prostředky rozrostou.

V práci už to tak slavné nebude, zbytečně se přetěžujete, a potom se cítíte vyšťavení. Navíc máte zmatek ve svých povinnostech a nevíte, co dělat dřív. Možná přijde skvělá pracovní nabídka, kterou musíte zvážit.

Máte spoustu energie a rádi vidíte své blízké šťastné, proto děláte, co jim na očích vidíte. Šíříte kolem dobrou náladu, proto je rodina s vámi ráda a všichni společně trávíte většinu volného času.

Chvíli neposedíte, dejte si ale pozor na menší i větší úrazy, které vás mohou potkat při sportu nebo při jízdě autem. Buďte na sebe opatrní a zbytečně neriskujte.


Kozoroh

Pracujete na krásném vztahu, který se objevil zcela nečekaně. Užíváte si každou chvilku a je super, že je to oboustranné. Tento partner vás nezklame, naopak se vás snaží za každých okolností potěšit.

Může vás potkat zajímavá výhra. Naštěstí myslíte dopředu, takže si peníze uložíte a přemýšlíte, jak je nejlépe investovat, aby vám přinesly další zisk. Jste na dobré cestě, jen všechno dobře zvažte.

Máte chuť do nových úkolů, učit se novým věcem i navázat lepší vztah s kolegy. Ti jsou samozřejmě rádi a v nových plánech vás podporují. To neujde ani šéfovi, u kterého máte plus.

Jste velmi kreativní a zajímá vás umělecká činnost. Začíná se vám v ní dařit a přemluvíte k ní i ostatní členy rodiny. Je fajn, že můžete dělat spoustu činností společně, hodně vás to zase sblíží

Jste zdraví, k onemocněním máte jen malou náchylnost, přesto na sebe dávejte pozor. Odpočívejte, dostatečně spěte, pijte vodu, jezte střídmě a dopřejte si pohyb, jenž je pro organismus velmi důležitý.


Vodnář

Jste divocí, plni energie a pozitivní nálady. Protějšci se kolem vás hemží, ale vy se nechcete vázat. Proto jdete každou chvíli na rande s někým jiným. Snažte se ale nikomu neubližovat a být upřímní.

Jste velmi ambiciózní, ale bohužel se ženete za něčím, co se nedá zrealizovat. Máte spoustu pracovních plánů a nápadů, ale váš nadřízený z toho nadšený vůbec není a dá vám to znát. Cítíte se ukřivdění a jdete hlavou proti zdi. Své ambice budete muset brzdit a více přemýšlet o tom, co je dobré.

Finančně na tom nejste dobře, přesto stále utrácíte za hlouposti. Určitě víte, že složenky se samy nezaplatí a suché rohlíky asi také nebudete chtít jíst.

Jste podráždění, plni vzteku, snadno vybuchnete a navíc si všechno berete příliš osobně. To vám způsobí potíže doma v rodině i mezi přáteli. Budete muset změnit způsob komunikace i řešení problémů.

Můžete mít problémy se žlázami. V duchovních příčinách nemocí mohou souviset se špatnými myšlenkami, nerozhodností a neschopností se pohnout z místa. Stále mějte na zřeteli, kam vaše myšlenky směřují.


Ryby

Váš idol se zpočátku jevil jako odtažitý a vážný člověk. Opak je ale pravdou a vy se s ním skvěle bavíte. Navíc vám tento protějšek projevuje náklonnost na každém kroku. Užívejte si zaslouženou lásku.

Rádi děláte druhým radost a své blízké potěšíte menšími dárky. Ve finanční i obchodní oblasti se vám velmi daří. Máte opravdu podnikatelského ducha. Také při podepisování smluv zafunguje vaše intuice.

Přicházíte neustále s výbornými nápady, které ocení nejen vaši kolegové, ale hlavně váš nadřízený. Ten bude přemýšlet, jak vás co nejlépe odměnit. Možná vás brzy čeká povýšení.

Rodina si vás velmi cení a dokonce se vám svěřuje se svým trápením. Oni ví, že je vyslechnete a zkusíte jim poradit dle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

Pozor na přetížení žaludku. Omezte mastná a tučná jídla, jezte hodně ovoce a zeleniny. Pouze paprika a zelí by vám občas nemusely udělat dobře, proto jejich množství omezte. Hodně pijte čistou vodu.



2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page