top of page

Aaargh!

Ani na studenty prvních a druhých ročníků se po návratu do škol nezapomnělo! V týdnu po návratu do škol se třídy 1.EM, 1.SM, 2. EM, 2.MK a 2.SM pod vedením Mgr. Tomečkové v rámci anglického jazyka vydali na honbu za pirátským pokladem! Připraveno pro ně bylo 20 stanovišť s pirátskou tematikou a hádankami, kvízy a úkoly. Cesta ze třídy byla poseta ukrytými dublony, pírky a mušlemi, které měli za úkol nastřádat, a dovedla je až do tělocvičny, kde na studenty čekal zbytek tratě.


Barevní papoušci určovali složení týmů i různorodé úkoly, které měly týmy plnit. Studenti tak museli rozluštit zprávu ukrytou v lahvi, poskládat puzzle, přeložit text o mohutném krakenovi, dohledat chyby v textu, dle instrukcí postavit pirátskou loď či domalovat piráta Joea, složit pirátskou báseň, pojmenovat svůj tým dle pirátského klíče, doplnit text pirátské odrhovačky, vyfotit se jako pirát, čekalo je také čtení s úkoly, kvíz či pirátský slovníček.


Všechny třídy aktivita jednoznačně uchvátila, ocenili pohybové aktivity po dlouhých prosezených dní před počítačem během distanční výuky, a zejména je namotivovala výhra prokleté mince, kterou budou výherci moci uplatnit v anglickém jazyce.




















0 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page